:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Tahniah acha!


Ini bukan kisah acha sepriasa.

Ini acha adik saya.

Ini dulu. 

Nurul syadia taqwa binti din.

Ini sekarang.

She was born a day before Independence Day when i was in form 4. My one and only sister.

Alkisahnyeee..

Harini dapat result UPSR. 

Dan alhamdulillah. Acha dapat 5A.


Tahniah adik.!

Berbaloi sume usaha penat lelah adik stadi and gi kelas tambahan kat sekolah tu.

Berbaloi adik korbankan mase berderak sebab nok blajo.

Tahniah skali lagi.



Moga2 impian adik nak masuk sekolah imtiaz besut tercapai. Aamiin.
(Sengaja pilih sekolah tu kan.Senang akaknye nak gi lawat and dekat dengan afia katenye. Tau dah trick adik tu. Hahaha)

Moga2 lepas ni adik lagi gigih belajar. 

Moga2 lepas ni adik makin mature.

Moga2 pasni adik kurang makan.

Moga3 pasni adik slim cam kak. Ehhh? Hahahahaha.!

Afia pon ucap tahniah kat ateh. Tengkiu sebab sayang afia and jage afia and always excited dengan afia. Nanti ateh dah form 1 and sekolah jauh2, takde dah la bibik afia. Sobsobsob.




**Bangga tak bangga adik dapat 5A, melayang la RM nanti sebab dah janji dengan adik. Kalu dia dapat 5A, kakaknye ni nak bagi money reward. Nasib dah gaji dik ooi.! Kalu tak, hutang la dulu. Kuakuakua.

I love you adik.

1 juri awam:

CIKO HUNTER said...

hahaha..taniah syadia taqwa

Post a Comment