:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Kerja 2 minggu



Umi aboh ke umrah lebih kurang 2 minggu. 
8.12.14-20.12.14.





So selama 2 minggu tu saya dan hubby la jadi penjaga pada 2 budak kecik kat rumah ni.

For 2weeks tu saya la tukang masak tukang basuh baju tukang jemur baju tukang lipat baju tutukang bebel sume la. Mak-mak sangat rasa ok. Hahaha.

Drebar adalah suami tercintaku. Tolong and ambil adik kat madrasah ni everyday.


Dalam 2weeks tu bawak la budak2 tu berjalan sana sini. Kononnya nak ubati kerinduan pada umi aboh. Kononnyeeee..

Bawak pegi pantai. Afia pulak yang over excited. Hehe.


Bawak beli barang umah and makan-makan. Sekali lagi, afia jugak yang excited. 



Bawak main boling di mesra mall (sambil-sambil ke rumah ayah teh saya di kerteh). Poya-poya sangat. Siap karoke bagai (padahal sore tak best pon. Kahkahkah)









Bawak gi rumah onyang afia.

 
Bawak makan piza (makan lagi).






Umi balik terkejut tengok sume tembambam. Camne tak tembam. Akaknya masak je selalu. Hahaha.

Seboknya afia ni dok kemas barang aki and nekmi dia. Masa ni kol 2 pagi tau.


Pakai beg aki belikan.


Pakcik makcik sepupu berkumpul.


2 minggu rasa lama ooi bile sume nak kene handle sendiri. Tapi sangat la mematangkan diri yang almost 30 tahun dah ni (omg.! Tuanya..!!)

**Moga2 one day nanti saya, hubby and anak2 mampu mengerjakan umrah and haji. Aamiin.

2 juri awam:

eamy milea said...

comel nye afia pakai skaf...

Dida Syuhada said...

Nsb baik lekat tu. Hehehe

Post a Comment