:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Quality time with afiQ and afiA

Cuti sekolah bulan 3 haritu.

Dating dengan my afiQ and afiA. Pegi KB Mall je. Tapi excited sebab dah lame tak kuor same2. Bizi kononnye. Mase ondaway tu tengok ada baby expo kat KTC so ondaspot gi. 


Pastu gi KB Mall. Kebetulan mase sampai afiA baru tido and tak bawak stroller. Sebab taknak kejutkan dia kononnye, angkut car seat masuk troli. Tapiii.. Troli takleh masuk pacific. Terpakse la gendong. Then afiA terjaga.



Emm.. Perot lapar. Konon nak ajak hubby gi seoul garden. Pastu jalan2 pusing2 ternampak the manhattan fish market. Tukar plan and gi lunch kat situ. 



Ibu abi makan sedap.



afiA kene makan bubur je. Hihi.
(Bekal dari rumah).



Pastu afiA cam tak puas hati sebab makanan dia tak kalerful macam ibu abi punye. Hahaha.


Dah siap makan round2 dalam pacific. Tak ramai orang so lepaskan afiA berjalan sendiri. Tapi Ya Allah, penat nak mengejo. Last2 backcarry. Fuh.. Setel kepenatan mengejo. 


Pegi pagi balik dah petang. Penat tapi best sebab boleh spend mase dengan kekasih hati saya 2 orang tu.

**Cepat la cuti lagi. Rindu afiQ..😓

2 juri awam:

Hamelia Hamid said...

mana citer pasal kat KTC..happy kan bila dapat spent time ngan family... :)

Dida Syuhada said...

kat KTC x banyak cite sbb x dan nak amik gambo sangat. gambo dalam kamera hubby. heee. nnt ada mase kite update..

Post a Comment