:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

How time flies


Tadi tengok video2 and pictures afia dalam tepon. Pastu rasa macam syahduuu and tacinggg sangat2 sampai rasa nak nangis (ok. Sebenarnya termenangis jugak sikit. Huhu).

Rasa macam Ya Allah, cepatnya masa berlalu. Cepatnya afia membesar. Macam tak sangka afia dah nak masuk setahun 7 bulan. Seriusly.. Cepat sangat masa berlalu. Nanti sedar tak sedar ibu dah nak dapat menantu (imaginasi over seorang mak. Hahaha).

Cepatnyeee masa berlalu.. How time fliesss..! Tak caye tengok la gambor2 di bawah. Gambar di susun dari afia 1st day sampai umor 18 bulan. Dari takde rambut sampai rambut dah leh tocang. Dari bambam sampai dah slim. Dari muke blur sampai macam2 memek muka. Allah.. Cepatnye anak ibu besar.! (Tacing lagi)




















**nak tengok lagi bezanya? Ni haaa..


Beza sangat kan? Hukkk.. Ibu rindu afia baby. Tapi sekarang tak baby dah pon ibu still rindu. I love you afia nur syifa'..!

0 juri awam:

Post a Comment