:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Raya pertama 2015


Not really a good raya sebab afia tu pagi2 hari dah muntah2. Ibu takleh gi semayang raya sebab afia asik muntah. Nekmi dia cakap afia kembung. Tapi rasenye sebab efek ibu cibir masa hari last pose tu. So sepanjang pagi tu pergi 2 buah umah je. Pastu balik sebab afia makin teruk. Baju2 habis kene muntah. Dia pon badmood je. Memang menempek dengan ibu jela keje. Huuu.

Then petangnya ibu pulak yang tak ok. Perot bergelora macam berangin je. Pastu dok ulang alik tandas sampai malam. 

Gambar raya satu femli dengan nekmi aki suke memang takdan amik la. Gambar yang femli sendiri pon amik sambil tahan sakit. 

Antara pics yang sempat di snap :


Afia muke badmood. Mase ni still muntah2.




Time ni afia dah ok and ibu belom sakit2.




 
Posing tetap posing walopon tengah sakit sangat. Haha. 


Seketul afia yang jeles abi dia pegang ibu.

**Raya kedua ni harapnye dah ok la walopon ada lagi rasa sakit tu. Dah terjangkit kat hubby. Huuu.

3 juri awam:

Hamelia Hamid said...

slmt hari raya dida...siannye..moga2 cepat smbuh ye

Norain Binti Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@zalora.com.my

Thanks :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment