:: togeder geder ::

Daisypath Friendship tickers

Afia turns two.

Belated post.

Tahun ni ibu tak buat beday celebration pon. Abi takde. Ingat nak buat bile abi balik tapi tak terbuat. Cumanya, a week before birthday afia, ibu beli cheesecake dengan student ibu and asked him to write a wish for you. Tapi termessy plak time ondaway bawak balik umah nekma.




Gift pon ibu tak beli secara official lagi. Tunggu ye afia. Sori. Sume bende postpone je tahun ni. Huhu.

Birthday afia hari jumaat. Hari kamis ibu bawak afia ikot aki nekmi gi tido wakaf che yeh. Suke sangat afia boleh tido hotel. Boleh jalan2 waktu malam. 


Then hari jumaat tu ibu bawak afia gi kb mall. Nekmi nak jumpe kawan dia. Sembang2 dengan kawan nekmi then dia tanye pasal afia. Bile cakap hari tu birthday afia, dia gi belikan a slice of cake untuk afia. Chocolate indulgence from secret recipe lagi. Tak jadi ibu nak belikan afia. Hehe. Then dapat hadiah lagi. Suka sangat afia.



Officially, afia dah 2 tahun bf. Ibu bangga sebab ibu mampu fully bf afia sampai umur afia 2 tahun. Tahniah ibu. Tahniah afia. Kite dah dapat phd in nursing. Yey..! 

Ibu dan abi doakan afia nur syifa' jadi anak yang solehah. Moga afia jadi anak yang menyenangkan sume orang. Moga afia akan berjaya di dunia dan di akhirat. Aamiin.


**Nanti kalu jadi kakak pon, ibu tetap sayanggg sangatttt kat afia. Muahhhh afiaaaa.!






0 juri awam:

Post a Comment